Startsida      Företaget      Tjänster      Sök jobb      Länkar      Galleri      Kontakt

Några av de tjänster vi erbjuder dig som kund
Vi utför det mesta tänkbara inom byggnation, ombyggnader, fastighetsservice, reparationer, badrum, kontorsombyggnader, takarbeten, kök, altaner och underhålls arbeten.
Vi har även ett väl inarbetat kontaktnät med duktiga hantverkare som målare, elektriker, rörmokare, plattsättare med våtrums behörighet och markanläggare.
Vi ställer upp/ antar uppdrag både för företag och privatpersoner.

Fönsterbyte
Vi byter och installerar fönster och dörrar i Haninge med omnejd, både åt privatpersoner och i kommersiella fastigheter. Vi bygger även isolerade uterum och vinterträdgårdar. Välisolerade fönster och dörrar är en väsentlig del av husets värmeskal, då hela 30% av energiförlusten i en fastighet sker genom fönstren och dörrarna. Du kan välja mellan trä, aluminium och PVC-fönster med U-värden som sträcker sig från 1,4 ner till 0,74 för hela konstruktionen. Alla fönster måttbeställs på millimternivå och kan levereras i fria former och med valfria glastyper (frostat, personsäkerhet, solreducerande m.m). Vi har bland annat ett samarbete med Arctic Windows för fönsterbyten, läs mer om deras energifönster här.